Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Πέμπτη, 20/10/2022: Εργασίες ημέρας

 


Γλώσσα: Καταγράφουμε στο τετράδιό μας τους σταθμούς των τριών βασικών γραμμών του μετρό της Αθήνας (γραμμή 1, γραμμή 2 και γραμμή 3), με τη βοήθεια του αντίστοιχου χάρτη ή της προηγούμενης ανάρτησης (μόνο τους σταθμούς μετρό όχι του προαστιακού).
Μαθηματικά: Αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 31 - Β.Μ.) και την αντίστοιχη ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, την εφαρμογή και τον "Αναστοχασμό" του 11ου κεφαλαίου "Κριτήρια διαιρετότητας" (σελίδα 32 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και 4, στη σελίδα 31 του Τ.Ε..
Γεωγραφία: Χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης, προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της 1ης ενότητας (κεφάλαια 1 - 5), που θα γίνει τη Δευτέρα, 24/10, στην ώρα του ανθολογίου. Ξαναθυμόμαστε τα υπογραμμισμένα των κεφαλαίων και τις εργασίες τους (από το Β.Μ. και το Τ.Ε., αντίστοιχα), με περισσότερη έμφαση στις εργασίες που είδαμε σήμερα. Η χρήση του άτλαντα είναι ελεύθερη κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού, όπως θα είναι και σε όλα τα επαναληπτικά γεωγραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου